Art deco sieraden

Art deco sieraden

Artdeco

Lees hier over art deco sieraden en hoe te combineren. Art deco sieraden zijn stijlvol en tijdloos. Sterker nog, in het assortiment art deco sieraden is vintage te vinden, en dat is toch een overtreffende trap van tijdloos. Art deco sieraden kunnen subtiel en onopvallend zijn, maar ook uit kleurrijk glas bestaan. Het is dan weer bohemian en het heeft iets spiritueels. Prachtig zijn hangers aan een ketting in de vorm van vlinders met emaille erin verwerkt. In deze blog enkele idee├źn met art deco sieraden, iets wat niet bij jouw collectie accessoires mag ontbreken. Geef toe, alleen al het idee dat je iets hebt wat nooit uit de mode raakt en bij elke gelegenheid kan, is toch een fijn idee?

 

Art deco is goed te combineren

Die hanger aan je ketting, heeft als achtergrond die trui of blouse. Het mooie van art deco sieraden is dat het veelal uit naturel kleuren bestaat. Let maar eens op als je rondkijkt in de natuur, de kleuren kunnen met elkaar, en dat tref je ook bij art deco sieraden aan. Dit is belangrijk bij de eerste indruk. Opvallend zijn art deco sieraden pas echt als je het in detail bekijkt. Een medaillon in de vorm van een elfje met de vleugels van een libelle, of een vrouwfiguur die meevliegt op de rug van een witte pauw. Echter ook het neutrale zilver is tot in de puntjes afgewerkt, wat denk je van jugendstill een vrouw die in een sikkelvormige maan ligt? Mocht je weifelen tijdens het combineren, denken het kleurt niet, zo’n zilveren jugendstill hanger kan altijd en met iedere combinatie. Er is geen kledingstuk te verzinnen wat daar niet bij past.

Ga voor een complete set

Mocht combineren niet zo een actie voor jou zijn, prachtig zijn dan art deco sieraden die als set leverbaar zijn. Je moet dan denken aan oorbellen die hetzelfde zijn als je ketting rond je hals. Mocht je beide tegelijk dragen voor een gelegenheid teveel vinden, uiterst stijlvol is dan deels. Of enkel de ketting, of alleen de oorbellen. Er zijn sets in vintage te verkrijgen. Of je nu oorbellen draagt die je via een erfenis verkregen hebt, of nieuwe vintage, het is niet te zien. Helemaal af is als je dan daar de bijpassende ketting bij draagt. Zo zijn er sets art deco sieraden voor iedereen, in iedere stijl, en voor bij iedere gelegenheid. Voor de rest is het allemaal naar eigen smaak en voorkeur. Zo heeft toermalijn zijn of haar liefhebbers. Bij art deco sieraden is zoiets bijzonder mooi verwerkt, en dat mogelijk als complete set. Anderen zullen meer een voorkeur hebben voor een collier van een edelmetaal met dito oorbellen. Zo is er voor ieder wat wils.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *