Silent disco Rotterdam

Silent disco Rotterdam

silent disco rotterdam

Heb je weleens dat je na een avondje stappen last hebt van een ontzettend vervelende piep in je oren? Vroeger leek dit vaker voor te komen, omdat er tegenwoordig nog enigszins op het volume gelet moet worden, maar vandaag de dag komt het toch nog weleens voor. Dit is een ontzettend vervelend gevoel. Maar een dag later is het vaak wel over. Althans, dat denk je. De piep in je oren is eigenlijk gewoon schade aan je gehoor. Elke keer dat het gebeurt, gaat je gehoor iets achteruit. Totdat je doof bent. Dat wil je niet. Daarom is een silent disco in Rotterdam echt een uitkomst, omdat het geluid dan nooit te hard staat. Maar weet je überhaupt wat een silent disco is?

Wat is een silent disco?

Grote kans dat je nog nooit van silent disco hebt gehoord, althans, als je iets ouder bent. Het is namelijk echt iets van de laatste paar jaar. Bij silent disco’s heeft iedereen een eigen koptelefoon op met zijn of haar eigen muziek. Zo is er dus wel een feestje, waarbij flink gedanst kan worden, maar dan zonder de overlast voor de omgeving en voor je oren. Een bedrijf dat dit soort evenementen organiseert in de omgeving Rotterdam is Jolly Booth, maar er zijn nog veel meer partijen die silent disco’s organiseren. Dit kan je in je achtertuin houden als je jarig bent, maar net zo gemakkelijk op een evenemententerrein. Vaak huur je de koptelefoons per stuk. Op deze manier is het geven van een silent disco leuk voor zowel kleine als grote gezelschappen.

Altijd leuk

Geef er bijvoorbeeld eentje als je 25 jaar wordt, op een bedrijfsfeestje, na een bruiloft of op een vrijgezellenfeest. Iedereen die aanwezig is krijgt dan een eigen koptelefoon met een zender. Vaak kan je dan kiezen uit een aantal kanalen. Op deze manier kan je het feestje echt een persoonlijk tintje geven. Zo kan iedereen lekker dansen op zijn eigen muziek, zonder dat je last hebt van muziek waar je niks mee hebt.

Een blije buurt

En ook de buurt zal er blij mee zijn, omdat er dus geen overlast is. Kortom, een silent disco in Rotterdam is een unieke, intieme, toffe en bijzondere manier om ergens een feestje te geven. Het is leuk voor zowel oud als jong. Dus informeer eens naar de mogelijkheden en misschien vier jij je volgende feestje wel zonder DJ, maar met een heleboel koptelefoons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *