Op zoek naar ijzersterke videoproductie?

Op zoek naar ijzersterke videoproductie?

Filmproductie

Bewegend beeld grijpt je. Denk bijvoorbeeld aan een meeslepende dramafilm, baanbrekende documentaire of een detective waar je van op het puntje van je stoel wilt zitten. Het belangrijkste van een film is dat het start met een idee, een doel, en dat dit doel ook bereikt wordt. Denk je erover om zelf een film te laten maken? Wil je bijvoorbeeld bewegend beeld van je bedrijf om investeerders of nieuwe werknemers te trekken? Een film van een speciale gelegenheid die je keer op keer wilt herbeleven? Of wil je graag reclame maken voor jezelf, je product of je visie? Filmsterk is een videoproducent uit Zoetermeer die je hier graag bij helpt. De mogelijkheden zijn oneindig: een vlog, aftermovie, testimonial, branded content of een reclame spotje; het kan allemaal. Alles om ervoor te zorgen dat jij je boodschap overbrengt via een korte clip of lange film. Je bepaalt wat er gefilmd wordt, de professionals zorgen voor het beste resultaat.

Stap 1 van een eigen videoproductie: het belang van maatwerk

De productie van je film uit handen geven is niet makkelijk. Jij weet tenslotte het best welke boodschap je over wilt brengen. Jij hebt hier lang over nagedacht, de elementen, de compositie. Wellicht heb je zelfs al muziek uitgezocht welke echt niet mag ontbreken in je film. Juist daarom is het zo belangrijk om een uitgebreid gesprek aan te gaan met de filmproducent. Dit is de eerste stap van de videoproductie. Tijdens dit gesprek spreek jij al je ideeën uit en denken de professionals graag met je mee over de mogelijkheden om hun kennis en kunde te verweven met jouw wensen. Alles in het belang van het zo goed mogelijk bereiken van je doelgroep.

Hoe gaan we verder?

De eerste stap is gezet, je wensen zijn besproken en de ideeën vastgesteld. Maar hoe wordt er dan voor gezorgd dat jouw ideeën vertaald worden in een videoproductie? De volgende stap is het uitwerken van het script. Dit wordt gedaan door de professionals. Het script bevat een duidelijke verhaallijn die jouw boodschap bevat. Aan de hand van dit script wordt je video geproduceerd. Nu komt het moment dat jij het resultaat kan bekijken. Kijk kritisch naar de inhoud. Is de video geworden hoe jij in gedachten had? Komt de boodschap goed en helder over? Zijn de juiste kleuren gebruikt? Hoe zit het met het perspectief? Dit is het uitgelezen moment om je ongezouten feedback te geven op je video.

Verspreiden en controleren

De laatste stappen van de videoproductie zijn het verspreiden van je video onder je doelgroep en vervolgens de resultaten nauwlettend in de gaten houden. Je video is gemaakt om te scoren. Gelukkig denkt er altijd een team mee naar manieren om de verspreiding en de resultaten te optimaliseren.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *